Bliv udbyder på RUM

Kunne du tænke dig at blive udbyder på RUM og dermed få dine tilbud ud til et bredt publikum? Så skal du være velkommen - der er altid plads til flere i RUM. For at blive udbyder på RUM skal du kontakte os på pmsa [at] thisted [dot] dk for at få et login og hjælp til oprettelse. 

Hvem kan blive udbyder?

For at blive udbyder skal man udbyde forløb til en eller flere af RUMs målgrupper: Dagtilbud, Grundskole, Ungdomsuddannelse. Der er ingen krav til typen af udbyder (kulturinstitutioner, virksomheder, foreninger, selvstændige, kunstnere osv.) - det afgørende er, at man kan forestå formidling og undervisning hos udbyderen eller på institionen. 

Hvad får du som udbyder?

I får mulighed for at eksponere nyheder, undervisningsmateriale og inspiration og skabe direkte kontakt til dagtilbud, grundskoler og ungdomsuddannelser. I får mulighed for at samle alle jeres tilbud og læringsforløb under ét tag. 

Der er som udbyder mulighed for at deltage i én til to årlige workshops med andre udbydere omkring forskellige temaer relateret til RUM. 

I har mulighed for at få sparring til udvikling af nye læringsforløb samt teknisk support fra RUM-administrationen. 

Yderligere information
Kontakt Peter Musgaard Sauer (Kulturtjeneste Thy) på pmsa@thisted.dk for hjælp med at få oprettet et brugernavn og kodeord til RUM.