Ronja Rockstar på besøg

Beskrivelse

Ronja Rockstar vil så gerne være rockstjerne - og hun vil også super gerne på skolebesøg hos jer!

Sammen med sin bedste ven Pelle Pop, tager Ronja ud på skoler for at hjælpe børnene med at stifte bekendtskab med sangskrivning, give et brag af en koncert samt inspirere børnene til selv at drømme om at blive rockstjerner!

Programmet for besøget vil se nogenlunde således ud:

  • Ca. 30 minutters workshop, hvor børnene lærer om sangskrivning og er med til at skrive sange
  • Ca. 15 minutters leg, hvor Ronja og Pelle lærer børnene et par nye lege
  • En lille pause
  • Ca. 30 minutters koncert, hvor Ronja og Pelle spiller egne sange fra Youtube-kanalen og inddrager de vers/sange, som børnene har været med til at skrive i workshoppen
  • Har børnene lyst, giver Ronja og Pelle naturligvis autografer og luft-highfives efterfølgende! :)

Laura Gade (Ronja) og Emil Vinther (Pelle) kommer udklædte ud på skolen og medbringer alt, der skal bruges til workshop, leg og koncert. Derfor skal skolen blot stille lokation samt en flok rockstjerneunger til rådighed.

Formål

Formålet for besøget er, at børnene skal få en sjov, lærerig og inspirende musikoplevelse, der giver dem et indblik i, hvordan man skriver musik og samtidig giver dem blod på tanden og mod til at turde drømme mod (rock)stjernerne!

Ronja Rockstar vil gerne være forbillede for børn, der vil prøve kræfter med at lave musik!

Inspirationsmateriale

Workshoppen vil tage udgangspunkt i at skrive sange om, hvad man kan se, eller hvad man får lyst til at skrive om. Det vil følge konceptet for videoen (link) herunder: