Edutainment og rådgivning fra natursektion!

11.02.2021

Thisted Kommunes natur- og friluftsvejledning står nu klar med et tilbud om gratis rådgivning og et spændende nyt forløb, der kombinerer forhindringsbaneløb samt adventure race konceptet med læring om natur- og friluftsliv!

Vil du gerne have hjælpe til at lave mere udendørs undervisning? Er du nysgerrig på, hvordan du kunne bruge natur og/eller friluftlivgrej i et undervisningsforløb? Nu kan grundskole lærere (kommunale samt private- og friskoleslærere) får gratis rådgivning fra Thisted Kommunes Natur- og friluftsvejledning! De har mange års erfaring på natur- og friluftsaktivitet, og hermed kan de give lærere rådgivning og opstartsstøtte til natur- og friluftsaktiviteter. Se linket til tilbuddet nedenstående! 

Natur- og friluftsvejledning har også et splinternyt tilbud på RUM - OCR Edutainment! Det betyder Obstacle Course Racing, der kombinere naturformidling (education) med friluftsaktiviteter (entertainment). Tilbuddet er fra 0.-10. klasser og skræddersyes til den enkelte klasses niveau og behov. Forløbet er gratis for folkeskole klasser i Thisted Kommune. Se linket nedenstående for at læse mere. :-)