Gratis emne uge til 2 mellemtrinsklasser!

01.09.2020

Skal din klasse opleve en spændende emne uge, hvor eleverne skaber deres eget kunstværk og hvor billede og lyd sammensmelter til ét univers?

Forløbet SANSEKASSER I LYD tilbydes af Det Nordatlantiske Fyr i samarbejdet med kunstnerduoen LYD PORT.

Sammen med børnene arbejder LYD PORT med lydoptagelser og genbrugs- og naturmaterialer, der indsamles i fællesskab. Eleverne bygger deres eget sanseunivers i en skotøjsæsker og komponerer et sounddesign ud fra deres egne lydoptagelser.

Sanseuniverset bygges op af de ting, som de har fundet i naturen, alt fra mos og bark til plastik og glas-sten. Der er et kighul i kassen og små LED lys-lygter oplyser sanseuniverset inde i kassen. Efterfølgende arbejder eleverne med at skabe et soundscape til deres univers, ud fra lydoptagelser de har lavet på deres telefoner. Lyden redigeres og manipuleres i et online musikprogram.

Deres sanseunivers bliver, når ugen er omme, udstillet på Fyret, hvor forældre og andre klasser kan gå på opdagelse i de forskellige sansekasser og deres soundscapes!

De 2 gratis emne uger tilbydes i ugerne 43, 44, 45, 46 og 47.

Forløbene tildeles efter først-til-mølle princip. Tilmelding anbefales inden den 25. september 2020.

De 2 gratis forløb er en del af Børne- og familieudvalgets centrale bevillinger til at understøtte samarbejde med eksterne læringsmiljøer omkring Åben Skole og Dagtilbud i skoleår 2020-2021.

 

 

Yderligere information
Læs mere om forløbet her