Gratis teater starter op i oktober!

10.09.2020

I oktober har Thy Teater gratis forestillinger for børn i kommunale daginstitutioner samt 0. klasse folkeskoleelever.

Mens dagene bliver kortere og koldere, inviterer Thy Teater børnene ind til kunstens univers. Gennem teater stifter børnene bekendskab med teatrets forunderlige verden, hvori et magisk og fantasifuldt univers udfolder sig interaktivt med børnene.

Børnehavevbørn fra 3-4 år - Mellem den 21.-23. oktober har de yngste børnehavebørn mulighed for at opleve H.C. Andersens klassisk eventyr Den Grimme Ælling. Gennem denne fortryllende gendigtning af H.C. Andersens eventyr DEN GRIMME ÆLLING oplever børnene en historie om hvordan det er at være anderledes og finde troen på sig selv.

Folkeskolebørn i 0. klasse - Forestillingen Lille Frø starter op den 28. oktober og køres frem til den 13. november. Gennem fortællingen om den uartige Lille Frø søger teaterforestillingen LILLE FRØ især at vise børnene, at man er god nok, som man er, og at man stadigvæk er elsket, selvom man en gang imellem kommer til at lave ballade og begå fejl.

Begge forestillinger er gratis for de overnævnte aldersgrupper i kommunale dagtilbud og folkeskole under Thisted Kommunes teateraftale.

Yderligere information
Mere information om de 2 forestillinger og andre tilbud fra Thy Teater i efterår 2020 kan findes på Thy Teaters profil side på RUM.