Gratis

03. Dissekering af fisk

Beskrivelse

Vi tager et kig ind i dagens fisk, finder hjerter og andre organer. Vi undersøger fordøjelsessystemet og vejrtrækningssystemet. En fisk har en radar, og den skal vi også prøve at finde.

Når vi er færdige med at kigge på fisken, tilbereder vi den på bålet, måske endda på flere forskellige måder.

Aktiviteter

Aktiviteterne i løbet af dagen vil bla. være at:

- Kløve brænde

- Tænde bål

- Åbne fiske og kigge ind i den

- Fisk og fødekæder

- Finde de forskellige organer

- Blive enige om tilberedningsmetoder

- Tilberede fisk

Formål

Gruppevis vil vi undersøge vores fisk og finde de vitale organer. Gruppevis vil vi også klargøre og tilberede fisken, samt selvfølgelig spise den. 

Undervejs i forløbet støder eleven på begreber som fødekæder, gæller, organer og selvfølgelig tilberedningen af fisken. 

Sted
Natur- og friluftsvejledningen
Lille fjordstræde 7
7760 Hurup Thy
Tilmelding
Tlf.nr. 30523793