Kulturkaravanen kommer til Thy

24.09.2018

Fra midten af april har en karavane med De Nordjyske Biblioteker, PixlArt og Musikere fra Det Jyske Musikkonservatorium slynget sig gennem Nordjylland. I uge 39 kommer den til Thy. Med sig har den unikke kulturtilbud, oplevelser og undervisningsforløb.

Vi går og stirrer på den hver eneste dag. Hverdagen. Bliver blinde over for den, og dens muligheder. Ofte skal der noget udefra for at få os til at se det. Kulturkaravanen sørger med sin alsidige tilbud for, at du får øjnene op for din hverdag – dens mirakler, undersider og perspektiver.

Unikke undervisningsforløb

Kulturkaravanen byder på både happenings og forskellige åbne arrangementer. Men særligt vigtigt for os her på RUM; den bringer unikke undervisningsforløb med sig, som er skræddersyet til Thy; naturen bliver taget under lup, der bliver sat billeder på hverdagen, udformet poesi og leget med SoMe-journalistik. Du kan se alle tilbuddene her på RUM.

Den nordjyske Kulturkaravane er i høj grad blevet sat i verden for at gøre kunst og kultur til en bred og tilgængelig sammenhængskraft for regionen. Men det handler også om at opdyrke og give adgang til hverdagsglimt af de liv, vi går og lever - og under tiden glemmer at være stolte af. Vær med til at sætte fokus på hverdagen og meld din klasse til et af de spændende forløb.

Yderligere information
Alle forløb i forbindelse med Kulturkaravanen i Thy er booket.