RUM ønsker alle en god jul og et godt nytår!

småkager jul

22.12.2020

Vi nærmere os lysere tider og flere Åben Skole og Dagtilbud aktiviteter i det nye år.

2020 var fyldt med mange udfordringer på grund af COVID-19 med nedlukninger af store dele af samfundet inklusiv skoler og dagtilbud i nogle perioder. Lærere. pædagoger, ledere og udbydere på RUM skulle forholde sig til en række nye retningslinjer for at mindske smitte af virusset i vores uddannelses, kultur og fritidsinstitutioner. 

Kort sagt har vi lært rigtig meget om vores selv og resilencen af vores organisationer til at udvikle innovative ideer og løsninger i helt nye situationer. 

Mens eleverne og småbørn var hjemsendt kom RUM med en nyhed hver dag til at støtte lærere og pædagoger i online undervisning. Inden sommerferien kom der også en række nye gratis tilbud fra Natur- og friluftsvejledning i Thisted Kommune til at hjælpe skoler med at lave udendørs undervisning. Disse forløb kan stadig bookes (se linket nedenstående)! Efter sommerferien kom der nyheder igen på RUM mindst én gang om ugen samt et nyhedsbrev i oktober for at gøre lærere og pædagoger opmærksom på nye forløb samt inspirationsmaterialer.  I 2020 har flere skoler og børnehaver også haft gode erfaringer i deres samarbejde med foreninger, kunstnere og lokale virksomheder.

Vi ser frem til lysere tider i 2021 og flere muligheder for Åben Skole og Dagtilbud aktiviteter i hele kommune. 

God jul og godt nytår!

Yderligere information
Kig på Natur- og friluftsvejledningens udbyder side her