Klimatorium

Præsentation

Klimatorium er Danmarks internationale klimacenter. Et viden- og kraftcenter med fokus på klima og løsninger. Vi udvikler og formidler innovative løsninger på de enorme samfundsudfordringer som de globale klimaændringer forårsager

Pædagogisk profil

Med Børnenes Klimamøde og det undervisningsforløb, der støtter op om eventen, ønsker vi at skabe et inddragende undervisningsforløb, hvor eleverne bliver hørt - og hvor de også oplever, at deres mening bidrager og tæller. Derfor har vi kaldt forløbet "Fra klima-angst til klimahandling".

Ideen er, at materialets første modul klæde eleverne på med viden om klimaforandringerne og deres årsager og konsekvenser. Derefter præsenteres de på Modul 2 for nogle helt konkrete klimaløsninger, der hver især kan gøre en forskel. Og med Modul 3 bliver eleverne guidet igennem en idéudviklingsproces, hvor de skal bygge ovenpå den viden, de har fået, og skabe deres egne klimaløsninger.

Som en del af Børnenes Klimamøde samler vi op på elevernes ideer og skaber en fælles anbefaling, som i slutningen af 2022 vil blive afleveret til klimaministeren. Vi streamer Børnenes Klimamøde direkte til jeres klasselokale.

Kontakt
Turi Kjestine Meyhoff
Projektmedarbejder
61262168
Træffetid 8.30-15.30

Forløb udbudt af Klimatorium

Grundskole