Nordisk litteraturuge - Morgengry

29.10.2021

Når det er mørkest i vores lande, tænder vi et lys og læser bøger. Derfor tilbyder Biblioteket i Thy højtlæsning mandag den 15. november kl. 9.

Biblioteket i Thy tilbyder højtlæsning for 3-6 kl. i samarbejde med Foreningen Norden, som en del af nordisk biblioteksuge. Her læser man på samme tidspunkt højt af samme bog i hele Norden, for at manifestere højtlæsning og vores fælles nordiske fortællekultur og litteratur.

Vi har igen i år et samarbejde med Pædagogseminariet, hvor studerende fra 1. semester kan komme ud til jer og læse højt, men I har også mulighed for at komme ind til os i henholdsvis Hurup, Hanstholm og Thisted mandag d. 15. november kl. 9.

I år er temaet ”Drømme og længsel i norden” og årets bog er: ”Perlefiskeren” af Karin Erlandsson, hvoraf der vil blive læst de første to kapitler.

Vi håber, at I har lyst til at være med til en hyggelig højtlæsningsstund i novembers morgengry. I kan læse mere her: http://bibliotek.org/da

Tilmelding er efter først-til-mølle princippet med seneste frist mandag d. 8/11. Blot send os en mail på tla [at] thisted [dot] dk eller mgra [at] thisted [dot] dk med følgende oplysninger:

  1. Hvilket klassetrin og skole I kommer fra?
  2. Hvor mange der er i klassen?
  3. Hvor I ønsker oplæsning (Thisted, Hurup, Hanstholm eller ude på skolen)?

Vi glæder os til at høre fra jer!